Marius geipet til fotografene

Lille Marius kunne ikke dy seg og geipet til fotografene før avreise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsesse Mette-Marit, sønnen Marius og kronprins Haakon reiste tirsdag formiddag til London der studier og storbyliv venter det neste året.

Marius geipet litt til fotografene før han satte seg inn i bilen som skulle frakte familien fra hjemmet i Ullevålsveien til Gardermoen. Ett år i metropolen ligger foran den lille familien.

Marius (5) skal gå på engelsk skole, mens Mette-Marit og Haakon skal studere utviklingsspørsmål på henholdsvis School of Oriental and African Studies (SOAS) og London School of Economics (LSE).

Mette-Marit bar på flere poser da hun kom ut av leiligheten sammen med Marius i titiden tirsdag, blant annet fra en interiørforretning i Kristiansand som ifølge eieren selger 'gaver, bruksting og klær'. Kanskje hadde kronprinsessen kjøpt noe hun gjerne ville bruke i leiligheten i London?

Hun var antrukket i mørke bukser, sandaler og en blågrå topp. Ikke lenge etter kom kronprinsen med en koffert som han bar ut til bilen.

Den lille familien var ikke særlig lystne på å snakke med de fremmøtte fotografene, men informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet bekrefter overfor NTB at paret reiste til London tirsdag formiddag.

Kronprinsesse Mette-Marit og sønnen Marius forlater kronprinsparets leilighet i Ullevålsveien tirsdag morgen. Sammen med kronprins Haakon reiste de til London der Marius skal gå på engelsk skole og kronprinsparet skal studere det neste året.

Kronprins Haakon forlater kronprinsparets leilighet i Ullevålsveien tirsdag morgen. Sammen med kronprinsesse Mette-Marit og hennes sønn Marius reiste han til London for å studere det neste året.

(NTB)

KLARTE IKKE Å DY SEG: Marius.
GLEDER SEG: - Marius gleder seg, men han vet ikke helt hva han går til, sier Mette-Marit.
<B>TIL LONDON: Kronprinsesse Mette-Marit og Marius flyttet i dag. Her er de på vei ut til den ventende bilen.