Marius' pappa invitert i bryllupet

Hans sønn ble kastet ut i mediebildet som treåring. Nå havner også eks-kjæresten til Mette-Marit, Morten Borg (33), i rampelyset: Han og samboeren er invitert til kronprinsbryllupet om to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Har Haakons hemmelige telefonnummer
  • Festet med superstjerna Grace Jones
  • Gjorde forretninger med Henning Holstad
  • Dronning Sonja er fadder til svigerinnen

Dagbladet får bekreftet fra en familiekilde at Morten Borg har takket ja til invitasjonen til det kongelige bryllupet. På bryllupsdagen skal Morten Borg også ha ansvaret for lille Marius (4) sammen med sin samboer, mens mamma Mette-Marit feirer sin store dag. Helt siden Mette-Marit ble kjæreste med Haakon sommeren 1999 har Morten Borg vært en av kronprinsparets støttespillere.

Samtidig som debatten rundt Mette-Marits fortid har gått i norske og utenlandske medier, har den mye omtalte barnefaren hatt tett kontakt med det kommende kronprinsparet. Han skal ha fått tilgang til kronprins Haakons strengt hemmelige telefonnummer, slik at han kan nå sin sønn når han måtte ønske det. Barnefaren har satt stor pris på denne kontakten.

Deler lykke

I vinter dukket Borg opp på bilder sammen med kronprinsparet og lille Marius på ferie i Marokko. Borg har flere ganger besøkt kronprinsparet i deres leiligheter i Ullevållsveien. Da forlovelsen mellom Mette-Marit Tjessem Høiby og kronprinsen ble offentliggjort, var Marius sammen med sin far. Mens kronprinsen feiret dagen sammen med Mette-Marits familie i Groruddalen i Oslo, sto Marius og pappa ute i regnet og pakket bilen for å dra til fjells.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer