Mark (43) fikk 438 år for voldtekt

Mistenkes også for å være «The Baseline Killer».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mark Goudeau (43) kan oppgi de fleste framtidsplanene etter at han er dømt til 438 års fengsel for å ha overfalt og forgrepet seg på to søstre i Arizona for to år siden, melder BBC News.

De to søstrene, hvorav den ene var seks måneder gravid, ble overfalt mens de gikk fra en park i Phoenix i Arizona. Begge to har pekt ut den 43-årige bygningsarbeideren for henholdsvis å ha voldtatt den ene og seksuelt overfalt den andre.

Goudeau hevder han er uskyldig, men DNA-bevis peker ham ut som gjerningsmannen.

Som om ikke 438 år i fengsel skulle være tilstrekkelig, risikerer nå den voldtektsdømte mannen dødsstraff hvis han blir pekt ut som den lenge etterlyste «Phoenix Baseline Killer», som tok livet av åtte kvinner og en mann i 2005/06.

Til sammen tre menn er mistenkt i seriedrapssaken, og det er Goudeaus sak som kommer opp først. I tillegg til å forsvare seg mot drapsanklagene skal han også svare for en rekke andre tiltalepunkter for andre lovbrudd.

DØMT: Mark Goudeau (43) er blitt dømt til 438 års fengsel for voldtekt og seksuelt overfall, men må snart svare for seg på ny, i saken som skal avdekke om han er «The Phoenix Baseline Killer». Foto: AP/SCANPIX
DØMT: Mark Goudeau (43) er blitt dømt til 438 års fengsel for voldtekt og seksuelt overfall, men må snart svare for seg på ny, i saken som skal avdekke om han er «The Phoenix Baseline Killer». Foto: AP/SCANPIX Vis mer
«THE BASELINE KILLER»: Den kjente fantomtegningen av «The Phoenix Baseline Killer», som politiet mener står bak en rekke drap, ran og voldtekter i Phoenix-området.
LOJAL KONE: Mark Goudeaus kone Wendy Carr har hele tida forsvart sin mann og hevder hardnakket at han ikke kan ha noe med de omtalte forbrytelsene å gjøre. - Dette er et stort justismord, har hun uttalt. Her på en pressekonferanse i september i fjor.