Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mars og Snickers trekkes tilbake i 55 land

Fant plastbiter i produktet.

TREKKES TILBAKE: Mars og Snickers trekkes tilbake i 55 land etter funn av plast i produktene. Illustrasjonsfoto: Jessica Gow / TT / NTB Scanpix
TREKKES TILBAKE: Mars og Snickers trekkes tilbake i 55 land etter funn av plast i produktene. Illustrasjonsfoto: Jessica Gow / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjokoladene Mars og Snickers trekkes tilbake i 55 land, deriblant i Norge, etter at det ble funnet biter av plast i produktet, opplyser sjokoladeprodusenten.

Plastbitene ble funnet i en Snickers kjøpt i Tyskland 8. januar, og den ble sporet tilbake til fabrikken i Veghel. Plasten skal ha kommet fra et beskyttelsesbelegg på en av maskinene.

Ylva Freiesleben i Mars Nordic bekrefter overfor VG at selskapet kommer til å tilbakekalle sjokolader i både Norge, Sverige, Finland og Danmark.

- Det er kommet inn ett eneste tilfelle i Tyskland, men Mars har valgt å la sikkerheten gå først og trekker tilbake sjokoladene i Tyskland. Vi har ingen indikasjoner på at noe skulle være galt med produktene i Norden, men vil være føre var og trekker tilbake alle Mars og Snickers i hele Norden, sier hun til avisa.

Produsenten Mars opplyser at produktene trekkes tilbake i Storbritannia, Belgia, Italia og Spania. Sjokoladene er allerede fjernet fra hyllene i Tyskland og Nederland.

Mars står også bak Celebrations, som er en eske med små sjokolader. Også denne trekkes tilbake.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram