Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Marte (9) viste «girl power»

GRANADA (Dagbladet): Marte (9) hadde glemt å be om autografene til alle i Spice Girls. Derfor banet hun seg vei gjennom horden av bulldoserliknende livvakter - og møtte Mel B, Emma, Geri, Mel C og Victoria på egen hånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da var det bare Marte som var igjen av barna som hadde fått møte verdens mest populære jenteband - resten hadde gått og lagt seg. Vel 30 barn fra hele verden var plukket ut til å representere sitt land i møtet med Spice Girls i Spania.

Men Marte ville altså ha mer etter at seansen egentlig var over:

- Jeg må jo ha autografene til alle, forklarte Marte - helt på tampen av den store festen i Granada mandag kveld. Så ordnet hun penn og papir, tok resolutt tak i mammas hånd, gikk gjennom muskelmuren av halvskumle livvakter og rett inn på rommet der Spice-jentene hadde nachspiel.

Det måtte bare gå Martes vei: Hun fikk autografene til alle jentene. Det kaller vi ekte girl power!

Hun fikk også se Spice-jentene i en ellevill flamenco på dansegulvet.

Full fest

Mandag 6. oktober 1997 ble en merkedag i Larvik-jenta Marte Ingvildsdatter Jervans liv. Da fikk hun selv leve en dag i Spice World på et luksuriøst palass i Sør-Spania - et sirkusshow i helt egen klasse. Med hysteriske fans i alle aldre og et stort sikkerhets- og presseoppbud som ramme.

Marte ble tatt imot på den store Spice-festen med kyss og klemmer fra både Mel B, Geri, Emma, Mel C og Victoria. På en balkong sto Marte i fremste rekke og danset til den nye plata, «Spiceworld» sammen med Spice-jentene.

Seinere overrakte Marte dobbel platina-plate til Spice Girls - på vegne av norske platekjøpere. De fem fine Spice-dokkene hun hadde laget - og tatt med seg hele helt ned til Spania - fikk hun også overlevert til den populære kvartetten. Og krydderjentene satte stor pris på den personlige gaven:

- Ohh - dokkene er kjempefine, sa en strålende opplagt Mel B til Dagbladet natt til tirsdag.

- Mel B best

De fem krydder-jentene var omtrent slik Marte hadde forestilt seg, men hun synes de hadde litt rare klær.

- Emma hadde kjempehøye sko... og Mel B hadde tigerjakke... og litt blått hår, forklarer Larvik-jenta, som etter møtet har fått Mel B som sin favoritt i bandet.

- Mel B er best! Hun smilte hele tida, og virket morsom og hyggelig. Hun holdt meg også på skuldra når vi tok bildet der alle barna var med, forteller Marte.

- Jeg synes i hvert fall ikke Victoria virket så veldig koselig. Hun smilte nesten ikke.

I går kveld kom Marte hjem fra Spania og møtet med Spice Girls. Drømmen gikk i oppfyllelse.

Gjett om det er ei som har mye spennende å fortelle sine klassekamerater ved Nanset barneskole i dag!

SPENT: Marte og mamma Ingvild Vesterhus venter i spenning på det store møtet. ekte
CELEBERT MØTE: Spice Girls og Marte (9)