Marte (9) viste «girl power»

GRANADA (Dagbladet): Marte (9) hadde glemt å be om autografene til alle i Spice Girls. Derfor banet hun seg vei gjennom horden av bulldoserliknende livvakter - og møtte Mel B, Emma, Geri, Mel C og Victoria på egen hånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da var det bare Marte som var igjen av barna som hadde fått møte verdens mest populære jenteband - resten hadde gått og lagt seg. Vel 30 barn fra hele verden var plukket ut til å representere sitt land i møtet med Spice Girls i Spania.

Men Marte ville altså ha mer etter at seansen egentlig var over:

- Jeg må jo ha autografene til alle, forklarte Marte - helt på tampen av den store festen i Granada mandag kveld. Så ordnet hun penn og papir, tok resolutt tak i mammas hånd, gikk gjennom muskelmuren av halvskumle livvakter og rett inn på rommet der Spice-jentene hadde nachspiel.

Det måtte bare gå Martes vei: Hun fikk autografene til alle jentene. Det kaller vi ekte girl power!

Hun fikk også se Spice-jentene i en ellevill flamenco på dansegulvet.

Full fest

Mandag 6. oktober 1997 ble en merkedag i Larvik-jenta Marte Ingvildsdatter Jervans liv. Da fikk hun selv leve en dag i Spice World på et luksuriøst palass i Sør-Spania - et sirkusshow i helt egen klasse. Med hysteriske fans i alle aldre og et stort sikkerhets- og presseoppbud som ramme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer