Martha Stewart ute av fengsel

Livsstilsguruen i husarrest på luksusranchen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Iført høyhælte sko og poncho spankulerte den amerikanske husholdningsmillionæren ut fra kvinnefengselet i Vest-Virginia og rett inn i privatjeten, etter å ha blitt løslatt ved midnatt natt til i går, amerikansk tid.

63-åringen sonet en fem måneders dom for å ha løyet til myndighetene om et salg av nesten 4.000 aksjer i et bioteknologiselskap i 2001. Les alt om saken på Newsday.com .

Nå venter fem nye måneder i husarrest på den 62 hektar store ranchen i Bedford, New York, verdt 16 millioner dollar.

Har lært av fengselsoppholdet

Martha Stewart smilte og vinket til fansen som hadde møtt opp i det hun og datteren skred ombord i privatjeten som fløy dem hjem, rapporterer CBC News. Og på hjemmesiden sin er hun svært så positiv til fengselsoppholdet:

"De siste fem månedene i Alderson, West Virginia har endret livet mitt. En dag håper jeg å kunne fortelle mer om hva som skjedde, det fantastiske menneskene jeg har møtt der og alt jeg har lært," skriver livsstilsguruen, og legger til: "Borte bra, men hjemme best".

Har husarrest

Hjemme på ranchen må Martha Stewart gå med et elektronisk armbånd, slik at myndighetene kan følge med på hva hun foretar seg. Stewart får lov til å forlate hjemmet i 48 timer hver uke for å gjøre nødvendige æernd og gå på jobb.

HOME SWEET HOME: Husmormillionæren Martha Stewart slapp ut av fengsel og fikk komme hjem til husarrest på hesteranchen i dag. Foto: Scanpix
HOME SWEET HOME: Husmormillionæren Martha Stewart slapp ut av fengsel og fikk komme hjem til husarrest på hesteranchen i dag. Foto: Scanpix Vis mer

Og dama har nok å gjøre i tida fremover. Samtidig med at hun vil forsøke å gjenoppreise Martha Stewart Living Omnimedia Inc, som produserer alt fra TV-programmer og magasiner til sengetøy og bakervarer, skal hun være stjerne i sitt eget TV-program og i en versjon av NBC4s \'The Apprentice\'.

Mens selskapet hennes fikk en knekk da saken mot henne stormet som verst, forlater Stewart fengselet rikere enn da hun gikk inn. Ifølge Fox News har verdien av aksjene hennes doblet seg i løpet av de siste fem månedene.

SONET:Livsstilsguruen, amerikanske Martha Stewart, har sonet en måneder lang dom etter en aksjeskandale i 2001.