Marthe (28) fikk høre at hun var for feit til å være Ariel - rørt av responsen på nett

Støttemeldingene renner inn til Kristiansand-jenta etter vond Halloween-opplevelse.

FØLTE SEG FIN: Marthe Miras Furuvald (28) følte seg finere enn på lenge da hun feiret Halloween i Ariel-kostyme. Foto: Privat.
FØLTE SEG FIN: Marthe Miras Furuvald (28) følte seg finere enn på lenge da hun feiret Halloween i Ariel-kostyme. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som mange andre, var Marthe Miras Furuvald (28) på byen i halloween-kostyme lørdag kveld. Hun hadde på forhånd bestemt seg for å gå «all inn» - og var utkledt som Disney-havfruen Ariel.

Det hjemmelagde kostymet fikk masse komplimenter på byen i Arendal. 28-åringen, som tidligere har slitt med selvtillitsproblemer, følte seg finere enn på lenge.

Så kom en tilfeldig forbipasserende jente med en ødeleggende kommentar til vennene sine: «Hun der kan ikke være Ariel. Hun er altfor feit»

Børstet av seg kritikken Noen av ungdommene i gjengen lo, andre virket flaue da de skjønte at Marthe hadde hørt kommentaren. Hun «var fin», mente en annen i gjengen. Den ene jenta sto på sitt:

- Nei, hun er feit.

- Jeg ville ikke bry meg så mye der og da, for jeg hadde ikke tenkt at det skulle ødelegge kvelden min. Men dagen etterpå begynte jeg å tenke litt på det, sier 28-åringen til Dagbladet.

Hun utdyper: 

- Jeg ble ikke lei meg for at jeg ble kalt tjukk. Det vet jeg at jeg er, men jeg er lei meg for at de kan mene at jeg ikke får kle meg ut som Ariel av den grunn, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer