ROMANTISK: Martin Cervantes og kona ville forevige den fine utsikten over Bondi Beach i Australia. Det de ikke visste var at de også foreviget noe enda mer spesielt. Foto: Martin Cervantes
ROMANTISK: Martin Cervantes og kona ville forevige den fine utsikten over Bondi Beach i Australia. Det de ikke visste var at de også foreviget noe enda mer spesielt. Foto: Martin CervantesVis mer

Martin tok bilder av den flotte utsikten. Så zoomet han inn

- Jeg kunne ikke tro det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Argentineren Martin Cervantes bor sammen med kona i Brisbane i Australia. Forrige helg dro de på en liten reise til Sydney, hvor de blant annet gikk turer langs strendene.

Det var på en av disse turene, at historien, som nå har fått internasjonal oppmerksomhet, begynte.

En knelende mann

Hobbyfotograf Martin Cervantes. Foto: Privat
Hobbyfotograf Martin Cervantes. Foto: Privat Vis mer

Paret kom til et utkikkspunkt over den populære Bondi Beach, og Martin, som er hobbyfotograf, tok en rekke bilder av den flotte utsikten.

Samme kveld viste han bildene til familien sin.

- Broren min la merke til at det var en mann som knelte foran ei kvinne i et av bildene. Vi skjønte ikke helt hva som skjedde, men tenkte at det kanskje var et frieri, forteller han til Dagbladet.

Da paret kom tilbake til Brisbane så han nærmere på bildene.

- Jeg så at bildet var en del av en sekvens. Jeg kunne ikke tro det! Uten å legge merke til det hadde jeg fanget et frieri både før, under og etter.

Martin Cervantes la ikke merke til at han fanget det spesielle øyeblikket da han tok disse bildene.
Martin Cervantes la ikke merke til at han fanget det spesielle øyeblikket da han tok disse bildene. Vis mer
Foto: Martin Cervantes
Foto: Martin Cervantes Vis mer

- Jeg er så glad!

Martin ville finne det tilsynelatende nyforlovede paret, og bestemte seg for å legge ut bildene på Facebook.

FEILSLÅTT FRIERI: Under en konsert i Dallas, Texas, gikk en mann opp på scenen for å fri til kjæresten foran en stor folkemengde. Da han stilte spørsmålet, hadde kjæresten en uheldig reaksjon. Video: @carlylesounds Vis mer

- På jobb dagen etter var innboksen min full av meldinger om at paret var funnet. Både jeg og de var kjempeglade, forteller han til Dagbladet.

Det var Amelia Wright fra Portarlington, Australia, som ble fridd til på fredag i forrige uke. Wright og kjæresten Lyall Bezett har vært sammen i fire år, og var i Sydney på helgetur.

Det nyforlovede paret Lyall Bezett og Amelia Wright. Foto: Privat
Det nyforlovede paret Lyall Bezett og Amelia Wright. Foto: Privat Vis mer

Hun er godt fornøyd med at det spesielle øyeblikket ble fanget på kamera.

- Når jeg ser på bildene er det som om jeg gjenopplever det mest spesielle øyeblikket i våre liv, og alle følelsene kommer tilbake igjen, forteller hun til Dagbladet.

Wright forteller videre at frieriet var etterlengtet.

- Jeg hadde nesten gitt opp håpet. Vi hadde snakket om å gifte oss i mange år, uten at noe skjedde. Så det var et stort sjokk. Det er utrolig at han fikk fanget alt på kamera. Jeg er så glad!

FRIERI: Amerikanske Seth Dixon hadde ventet lenge på å fri til kjæresten. Nå har filmen av frieriet gått viralt - og ikke fordi frieriet gikk som planlagt. Video: KMBC / CNN. Vis mer