Martines far opprørt over hackerangrep mot støtteside

- Siden var oppdatert med ny, viktig informasjon.

- VIKTIG KILDE FOR INFORMASJON: Nettsiden Justiceformartine.com ble hacket for omkring tre uker siden, opplyser Martines far, Odd Petter Magnussen, til Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
- VIKTIG KILDE FOR INFORMASJON: Nettsiden Justiceformartine.com ble hacket for omkring tre uker siden, opplyser Martines far, Odd Petter Magnussen, til Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nettsiden justiceformartine.com ble hacket for omkring tre uker siden, opplyser Martines far, Odd Petter Magnussen, til Dagbladet.

Han reagerer kraftig på angrepet, og sier det er svært skadelig for datterens sak. Siden var nemlig nylig oppdatert med viktig, ny informasjon om Martine-saken.

- Man avventet for å se om det bare var en feil, men siden kom ikke opp i drift igjen. Firmaet som i sin tid opprettet siden ble kontaktet, og deretter domeneeieren. I går kom beskjeden om at siden hadde vært utsatt for et hackerangrep, sier Magnussen til Dagbladet.

Mistanke Magnussen vet ikke hvem som står bak hackerangrepet, men kan ikke utelukke at det er støttespillere av mistenkte Farouk Abdulhak

- Vi har sett tidligere hvor viktig informasjon på nettet er. Ved en anledning gikk støttespillere av Martine-saken inn på Wikipedia-siden til mistenktes far, Shaher Abdulhak, og oppdaterte denne med nøktern, korrekt informasjon om sønnens rolle i vår sak. Da ble det kort tid etter endret til ren støtte til faren. Vi endret det på nytt - og det ble skrevet om enda en gang, sier Magnussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer