Marvin (26) var helt uforberedt da Obama plutselig dukket opp

- Jeg burde visst bedre.

OVERRASKET: President Barack Obama møtte flere ved Hill Air Force Base i Utah. Marvin Lance Futch (t.h.) trodde han skulle holde et vanlig foredrag og droppet dressen. Bildet av møtet har blitt en snakkis i USA. På bildet er Obama, Judy Fisher, Marvin Lance Futch, Rob Bishop, Harry  Briesmaster III, Thaniel Bishop, Ralph Becker, Orrin Hatch, og Michelle Fisher. Foto: AP Photo/Carolyn Kaster
OVERRASKET: President Barack Obama møtte flere ved Hill Air Force Base i Utah. Marvin Lance Futch (t.h.) trodde han skulle holde et vanlig foredrag og droppet dressen. Bildet av møtet har blitt en snakkis i USA. På bildet er Obama, Judy Fisher, Marvin Lance Futch, Rob Bishop, Harry Briesmaster III, Thaniel Bishop, Ralph Becker, Orrin Hatch, og Michelle Fisher. Foto: AP Photo/Carolyn Kaster Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Utah-mannen Marvin Lance Futch (26) er blitt en snakkis i amerikanske aviser og på sosiale medier den siste uka etter hans møte med president Barack Obama.

Futch så fram til en vanlig dag på jobben da han besøkte Utah Air Force Base der han forventet å ha å holde et foredrag i et auditorium.

I stedet endte han opp ved et bord med senator Orrin Hatch, kongressmannen Rob Bishop og selveste Obama.

Bilder fra møtet har spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier - og grunnen er Futchs antrekk som viser en krøllete pique-skjorte.

- Jeg fikk beskjed om at det skulle være en uformell begivenhet og var kledd «business casual», sier Futch til New York Post.

- Så kom plutselig president Obama inn i rommet. Jeg så ned på den hvite Polo-skjorta og tenkte: «Vel, hadde jeg visste dette kunne jeg i det minste satt på meg dress og slips». Jeg følte meg litt underpyntet, sier 26-åringen.

Han fortsetter:

- Så satt jeg der og tenkte: «Hvis sjefen min finner ut av dette, så kommer han til å drepe meg». Jeg burde visst bedre, sier Futch.

Futch jobber for et solcelle-selskap og trodde han skulle holde et foredrag for veteraner ved militærbasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer