Mary queen of Danes?

Australske Mary Donaldson setter fart i spekulasjonene rundt det danske kongehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kan bli australsk innflytelse i den danske kongefamilien skal vi tro den danske avisa BT. Ifølge avisa har kronprins Frederiks australske kjæreste Mary Donaldson sagt opp advokatjobben sin i Sydney og satt seg på flyet til Danmark for å feire jul.

Det har vært kjent en stund at kronprins Frederik har hatt et forhold til Mary det siste året. Derfor har Mary vært beleiret av journalister i Sydney. Da hun ikke møtte på jobb på tirsdag ble pressekorpset møtt med en knapp uttalelse fra arbeidsgiveren hennes om at «hun jobber ikke her lenger.» Det har satt fart i spekulasjonene rundt forholdet hennes til kronprins Frederik, og historien kan vise seg å ligne på den som omhandler prins Joakim og hans kone, prinsesse Alexandra. Etter forlovelsen med Joakim, fortsatte nemlig Alexandra å jobbe et par måneder i Hong Kong før hun sa opp og flyttet til Danmark.

Nå håper australsk presse at historien skal gjenta seg. Mary Donaldson har allerede blitt døpt Queen Mary i australske medier .

Den danske kongefamilien skal feire jul på Marselisborg, og om «Queen Mary» er på vei til dansk julefeiring, kan hun svinge seg rundt juletreet i selskap med kronprins Frederik, dronning Margrethe, prins Henrik, prinsesse Alexandra og prins Joachim. Hvis hun da ikke bare har byttet jobb og befinner seg på et hemmelig sted i Sydney i påvente av en varm jul.

Jaget: Mary Donaldson har blitt et navn i nyhetene etter at hennes forhold til kronprins Frederik ble kjent.