Mary queen of Danes?

Australske Mary Donaldson setter fart i spekulasjonene rundt det danske kongehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det kan bli australsk innflytelse i den danske kongefamilien skal vi tro den danske avisa BT. Ifølge avisa har kronprins Frederiks australske kjæreste Mary Donaldson sagt opp advokatjobben sin i Sydney og satt seg på flyet til Danmark for å feire jul.

Det har vært kjent en stund at kronprins Frederik har hatt et forhold til Mary det siste året. Derfor har Mary vært beleiret av journalister i Sydney. Da hun ikke møtte på jobb på tirsdag ble pressekorpset møtt med en knapp uttalelse fra arbeidsgiveren hennes om at «hun jobber ikke her lenger.» Det har satt fart i spekulasjonene rundt forholdet hennes til kronprins Frederik, og historien kan vise seg å ligne på den som omhandler prins Joakim og hans kone, prinsesse Alexandra. Etter forlovelsen med Joakim, fortsatte nemlig Alexandra å jobbe et par måneder i Hong Kong før hun sa opp og flyttet til Danmark.

Nå håper australsk presse at historien skal gjenta seg. Mary Donaldson har allerede blitt døpt Queen Mary i australske medier .

Den danske kongefamilien skal feire jul på Marselisborg, og om «Queen Mary» er på vei til dansk julefeiring, kan hun svinge seg rundt juletreet i selskap med kronprins Frederik, dronning Margrethe, prins Henrik, prinsesse Alexandra og prins Joachim. Hvis hun da ikke bare har byttet jobb og befinner seg på et hemmelig sted i Sydney i påvente av en varm jul.

Jaget: Mary Donaldson har blitt et navn i nyhetene etter at hennes forhold til kronprins Frederik ble kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer