Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maskert mann med balltre slo rundt seg på treningssenter i Oslo

Løp fra stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En maskert mann med balltre gikk i 07.50-tida inn på Myrens sportssenter på Sandaker i Oslo, og slo rundt seg. Han forsvant til fots.

Oslo-politiet leter nå etter mannen - som skal være høy og kraftig og iført hettegenser - i Torshov/Sagene-området i Oslo.

- Han hadde med seg et balltre, og begynte å slå på en PC i resepsjonen. Det var en ansatt der som følte seg truet siden han var så agressiv, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

- Vi trodde først det var et ransforsøk - men var nok bare en utagerende, sint person som kom inn av uviss grunn og slo. Han spurte ikke etter penger, og det er ikke noe som tyder på at han skulle ta noen. Han bare slo rundt seg, sier han.

Det er gått omlag en time siden opptrinnet i Sandakerveien 24. Mannen er ikke funnet.

- Han løp mot Sagene. Vi har søkt med en del patruljer og oppsøkt noen kjente adresser. Vi har også tittet på noen videoopptak. Så langt har vi ikke funnet gjerningspersonen. Vi har fortsatt et par patruljer som jobber med videosøk, sier operasjonslederen.

Mannen er høy og kraftig, snakker gebrokkent norsk, var iført svart jakke med sølvknapper på skuldrene. Han hadde grå hettegenser, sort bukse og sorte og hvite joggesko. Han var lys i huden og var iført en svart maske som dekket neseparti og rundt øynene.

- Det er uforklarlig hvorfor han var der, det virker som det kan være tilfeldig at det var akkurat dit han skulle, sier operasjonsleder Jøkling.