Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maskert mann med øks pågrepet i Oslo sentrum

Utenfor Steen og Strøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En maskert mann med øks ble i ettermiddag tatt hånd om av politiet i Oslo sentrum. Det melder politiet på sin Twitter-konto.

De skriver videre at de fikk svært mange meldinger om denne mannen, men at de ikke foreløpig har noen opplysninger som tilsier at noen personer er skadet i forbindelse med hendelsen.

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand utdyper overfor Dagbladet.

- Fra klokka 15.10 fikk vi inn mange meldinger fra forskjellige personer om at en mann med øks gikk oppover Karl Johan. Vi responderte raskt, og seks minutter etter den første meldinga hadde vi kontroll på ham utenfor Steen og Strøm.

Hekkelstrand forteller videre at mannen er i slutten av tenårene, men kan foreløpig ikke si noe mer om hva som ligger bak hendelsen.

- Dere skrev at han var maskert. Hva slags maske hadde han på seg?

- Det var en hvit maske av noe slag.

Hekkelstrand sier at han ikke har hørt at det var noen dramatikk knyttet til pågripelsen, men at det sikkert er noen som kan ha følt seg truet av situasjonen.

De snakker både med den unge mannen og en rekke vitner som har observert det hele.

Har du bilder eller informasjon om saken? Ta kontakt med Dagbladet på 2400@db.no eller 24 00 00 00.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling