Maskerte menn angrep kjent forretningsmann i Oslo

- Vi har på følelsen at han ikke har fortalt hele sannheten, sier politiet.

STOR POLITIAKSJON:  Store polityrker rykket ut til Huitfeldts gate i Vika i natt etter at fire maskerte menn stormet inn i leiligheten til en forretningsmann. Han fikk kuttskader i hodet. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN.
STOR POLITIAKSJON: Store polityrker rykket ut til Huitfeldts gate i Vika i natt etter at fire maskerte menn stormet inn i leiligheten til en forretningsmann. Han fikk kuttskader i hodet. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Store politistyrker i Oslo ble i natt satt inn i jakten på fire maskerte menn som tok seg inn i en leilighet i Huitfeldts gate i sentrum  like før midnatt.

En mann ringte politiet klokka 23.50 og fortalte at han var blitt ranet og skadet av fire menn med finlandshetter som kom stormende inn i leilighet.

Letingen etter de fire mennene hadde ikke gitt noe resultat fram til 06-tiden. Det er helelr ikke funnet noen bil som kan knyttes til flukten fra åstedet.

Og politiet er ikke på om det var et ran som skjedde i leiligheten i Vika - slik den forulempede mannen først beskrev.

- Ikke hele sannheten- Våre tjenestefolk har en følelse av at mannen ikke har fortalt hele sannheten rundt det som skjedde. - Blant annet ser det foreløpig ikke ut til at noe er stjålet, sier operasjonsleder Olaf Erdal i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Etter det Dagbladet vet er anmelderen en profilert forretningsmann. Det var også en kvinne i leiligheten da de fire mennene stormet inn.

- Jeg kan bekrefte at begge to er kjent av politiet fra før, sier operasjonsleder Erdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer