Brutal voldsepisode

Maskerte menn angrep med machete

Mann i 20-åra sendt til sykehus med alvorlige stikkskader. Dagen etter fant lekende barn en machete i en busk tett ved åstedet for den blodige voldsepisoden.

BESLAG: Barna på lekeplassen fant en machete i en busk nært åstedet og sa fra til politiet. Patruljen var takknemlig for at barna tilkalte en voksen som ringte politiet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
BESLAG: Barna på lekeplassen fant en machete i en busk nært åstedet og sa fra til politiet. Patruljen var takknemlig for at barna tilkalte en voksen som ringte politiet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag kveld ble en mann i 20-åra angrepet av en eller flere maskerte menn og påført alvorlige stikkskader. Mannen ble fraktet til Ullevål sykehus og ifølge politiet er mannen mandag utenfor livsfare og får behandling.

Politiet søkte gjennom natta etter fire-fem personer som skal ha rømt fra stedet etter der brutale machete-angrepet.

Trolig var det en relasjon mellom dem og den skadde, fortalte operasjonsleder André Kråkenes til Dagbladet etter voldshendelsen.

- Vi tror ikke han er et tilfeldig offer. Handlingen framstår som målretta, sier Erdal Karaagac, som er avsnittsleder for etterforskning i oslopolitiets enhet øst.

Ifølge familien til offeret er mannen ikke knyttet til gjenger eller kriminalitet.

- Han er et tilfeldig offer, sier et familiemedlem til Dagbladet.

Voldsepisoden på lørdag er kodet i politiets systemer som grov kroppsskade.

Karaagac forteller at politiet jobber med å kartlegge hendelsesforløpet og å innhente spor.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med vitner til hendelsen.

Etterforsker

Da Dagbladet var ved åstedet på søndag vinket fem barn til en uniformert politibil som kom kjørende. Det var ingen hyggelig beskjed de hadde til betjentene. Barna pekte politifolka til en busk rett ved en lekeplass på Haugenstua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer