Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maskerte personer brøt seg inn i hus i Stavanger – tre skadd

Tre personer er lettere skadd etter å ha hoppet eller falt fra en terrasse da maskerte personer tok seg inn på en adresse i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De skal ha blitt redde da maskerte personer tok seg inn på adressen og har pådratt seg skader da de falt eller hoppet fra en terrasse i forsøk på å komme seg unna, forklarer operasjonsleder OIaug Bjørnsen til NTB.

Personene er fraktet til sykehus med lettere skader. Det er snakk om to menn i 30-årene og en person i 20-årene. De vil sannsynligvis bli avhørt lørdag.

Politiet har ikke ytterligere informasjon om gjerningspersonene. Heller ikke antall, annet enn at det er mer enn én person. Ingen er pågrepet.

– Det er uvisst hvorfor personene tok seg inn. Vi vet ikke om det er snakk om innbrudd eller om de for eksempel hadde noe uoppgjort med personene som nå er på sykehus. Vi jobber nå ut fra etterretningsopplysninger om dem for eventuell pågripelse, forteller Bjørnsen.

Meldingen om saken ved Hafrsfjord kom klokka 21.40 fredag kveld.

– Vitner på stedet sier at det er avfyrt skudd på stedet. Politi har funnet tomhylse fra startpistol, opplyste politiet på Twitter klokken 22.30.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media