Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maskerte personer stormet hus og banket opp mann

Væpnet politi leter i området nå.

KNIVSTUKKET: Klokka 22.23 i kveld fikk politiet i Sandefjord melding fra AMK om at de hadde fått en henvendelse om at en person hadde blitt knivstukket på en privatadresse i Sandefjord. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO
KNIVSTUKKET: Klokka 22.23 i kveld fikk politiet i Sandefjord melding fra AMK om at de hadde fått en henvendelse om at en person hadde blitt knivstukket på en privatadresse i Sandefjord. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 22.23 i kveld fikk politiet i Sandefjord melding fra AMK om at de hadde fått en henvendelse om at en person hadde blitt knivstukket på en privatadresse i Sandefjord.

- Vi er på stedet og prøver å få en oversikt over det som har skjedd. Det er en mann i 20-åra som ble knivstukket, sier operasjonsleder Kjetil Indahl ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Klokka 23.30 sier politiet at mannen likevel ikke var knivstukket.

- Mannen ble påført vold med andre ting. Det ble observert en kniv, men han ble ikke skadd av denne, sier Indahl.

- De brukte slagvåpen, sier Indahl.

Skadeomfanget er fremdeles ukjent.
Det var minst to gjerningsmenn, og de var maskert da de gikk til angrep på mannen.

- Det var flere til stede da det skjedde. Nå leter væpnet politi etter gjerningspersonene og vi avhører vitner på stedet, sier Indahl.

Politiet vet ikke ennå om gjerningspersonene er menn eller kvinner.