BANKRAN: To maskerte menn overrumplet de bankansatte på vei inn til jobb i morges. Ingen ble skadd, men ranerne fikk med seg et foreløpig ukjent pengebeløp. Foto: Tor Keiser
BANKRAN: To maskerte menn overrumplet de bankansatte på vei inn til jobb i morges. Ingen ble skadd, men ranerne fikk med seg et foreløpig ukjent pengebeløp. Foto: Tor KeiserVis mer

Maskerte ranere gikk rolig ut fra banken og forsvant i morgenrushet

Postkontor i Drammen ranet i morges. Fikk med seg ukjent pengebeløp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Strømsø postkontor i Tollbugata i Drammen ble ranet i morges.

Politiet er svært sparsommelige med detaljer, men under en pressekonferanse kom det fram at politiet jakter to menn. Mennene beskrives å være mellom 170 og 180 centimeter høye. De var i kledd mørke overklær og dongeribukser.

Da to ansatte kom på jobb på Strømsø postkontor i morges, ble de overrumplet av to ranere som tok seg inn sammen med de ansatte. Politiet har få detaljer om hva som skjedde eller ble sagt inne på kontoret.

- De ansatte er uskadde og de ble ikke truet med våpen. Ranerne var der inne i få minutter. De gikk rolig ut bakveien og forsvant med et pengebeløp, opplyste leder Bård Olav Fossan ved kriminalavsnittet i Søndre Buskerud politidistrikt.

Politiet la til at ranerne snakket engelsk til de ansatte. Politiet går nå gjennom overvåkingskameraene og er sikre på at de maskerte ranerne er fanget på video.

- Bakveien fra banken leder ut til NSBs parkeringsplass. Det er mange pendlere der i det tidsrommet, og vi ber eventuelle vitner melde seg, sa Fossan.

Politiet fikk melding klokka 06.42 fra de ansatte selv og politiet antar ranet skjedde bare minutter tidligere.

Pressedirektør Kjelle Rakkenes sier at de ansatte er preget etter ranet.

- Vi har nå fokus på å ta oss av de to ansatte, sier Rakkenes til Dagbladet.