TIDLIGERE ANSATT:  Kvinnen (51) som er siktet for ranet av McDonaldsrestauranten fikk sparken forrige måned. Hun åpnet kassaapparatet med en nøkkel. Foto: REUTERS/Midwest City Police Department
TIDLIGERE ANSATT: Kvinnen (51) som er siktet for ranet av McDonaldsrestauranten fikk sparken forrige måned. Hun åpnet kassaapparatet med en nøkkel. Foto: REUTERS/Midwest City Police DepartmentVis mer

Maskerte seg med hofteholder og binders

- Den rareste forkledningen jeg har sett, sier politsjefen om den amerikanske raneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 51 år gammel kvinne er pågrepet, mistenkt for å ha ranet en McDonalds drive through i Oklahoma på tirsdag.

Politiet har døpt henne «truseraneren» på grunn av den spesielle forkledningen. Foran ansiktet hadde hun en hofteholder. Den var festet fast med flere gule binders. I tillegg hadde hun på seg et par briller med lyserosa glass.

Politisjef Brandon Clabes sier til KSBI at dette er den rareste forkledningen han noen gang har sett.

- Det er et merkelig,merkelig design, jeg vet ikke hvordan hun kom på dette. Hun har nok bare tatt med seg det hun kunne finne hjemme.  Hun har lite inntekt og har ingen penger så hun går ikke ut og kjøper noe, hun bare setter sammen det hun har. Jeg er sikker på at hun var desperat, sier Clabes.

Den mistenkte 51-åringen var tidligere ansatt på restauranten, men ble sagt opp for en måned siden. Hun tok seg inn i lokalene ved å trekke opp vinduet kundene bestiller mat gjennom. Deretter brukte hun en nøkkel til å åpne kassaapparatet.

Overfor politiet har hun innrømmet at hun er spillavhengig. Pengene skulle hun ta med seg til et caino i Oklahoma for å prøve å vinne.
 
- Økonomien spiller en stor rolle i dette. Dessverre ser vi mye flere slike ting som dette enn vi gjorde for to år siden, sier politisjefen.

HOFTEHOLDER:  Kvinnen hadde det som viste seg å være en hofteholder foran ansiktet som forkledning. Hofteholderen var festet fast med gule binders. Foto: REUTERS/Midwest City Police Department
HOFTEHOLDER: Kvinnen hadde det som viste seg å være en hofteholder foran ansiktet som forkledning. Hofteholderen var festet fast med gule binders. Foto: REUTERS/Midwest City Police Department Vis mer