Mason (19) overlevde terrorangrepet i Boston og var i Frankrike under angrepet i Paris. I dag ble han såret i Brussel

- Det er en velsignelse.

SKADD: Mason Wells (t.v.) overlevde terrorangrepene mot Boston og Paris. I Brussel ble han og Joseph Empey skadet under eksplosjonen på flyplassen. Foto: Joseph Empey/Chad Wells via AP
SKADD: Mason Wells (t.v.) overlevde terrorangrepene mot Boston og Paris. I Brussel ble han og Joseph Empey skadet under eksplosjonen på flyplassen. Foto: Joseph Empey/Chad Wells via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre amerikanske mormonske misjonærer ble såret i angrepet mot flyplassen i Brussel, og for den yngste av dem skal det være langt ifra det første møtet med terror.

Mason Wells (19) skulle følge en fransk mormon på et fly til USA da bomba gikk av rett ved siden av han. Tenåringen var ved bevissthet og holdt seg rolige, ifølge faren Chad Welles, men det som er enda mer oppsiktsvekkende er at 19-åringen overlevde terrorangrepet i Boston, opplyser hans far Chad Wells til ABC News.

- Vi lever en farlig verden og ikke alle er snille, sier faren til tv-kanalen.

Han forteller at han og sønnen Mason var til stede under Boston Marathon, bare et kvartal fra mållinjen for å heie fram Masons mor som deltok.

- Bomba skremte dem, og han tok med seg Mason til hotellet der det var tryggere. Han var veldig rolig og fattet under hele angrepet, sier mora Kimberly Wells til kanalen.

Alle tre kom fra angrepet med livet i behold.

Var i Paris Foreldrene forteller videre at sønnen også var tilstede under terrorangrepet i Paris i fjor.

- Etter angrepet ba jeg han om å være varsom i forhold til omgivelsene og være forsiktig hver gang han reiste, sier mora.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer