Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Massakre i skjønnhetssalong i Mexico

Fem kvinner funnet drept i en skjønnhetssalong i Acapulco.

FERIEPARADIS: Volden tiltar i Acapulco, som har lenge vært et ferieparadis, til tross militærets nærvær. Her arresteres en mistenkt for å ha stjålet en buss i forrige uke. REUTERS/Stringer
FERIEPARADIS: Volden tiltar i Acapulco, som har lenge vært et ferieparadis, til tross militærets nærvær. Her arresteres en mistenkt for å ha stjålet en buss i forrige uke. REUTERS/Stringer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem kvinner, alle tilknyttet en skjønnhetssalong, ble lørdag morgen funnet drept i turistbyen Acapulco i Mexico, sier meksikansk politi.

To kvinner og en 14 år gammel jente ble funnet drept i salongen tidlig lørdag morgen. Alle tre hadde fått strupen skåret over, bekrefter politiet.

Politiet fant senere likene av ytterligere to kvinner som hadde blitt drept på samme måte. Ifølge meksikanske medier jobber begge ofrene i salongen. Det er ikke kjent hva som er motivet bak drapene.

I januar ble likene av 23 mennesker funnet i den samme byen. 15 av dem var halshugget. I alt er 30.000 drept i Mexico i løpet av de fire årene som har gått etter at landets regjering iverksatte en stor offensiv mot narkotikabandene i landet.  (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media