Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Massakrerte busspassasjerer

Nå er den mistenkte bak drapene på 28 mennesker lille julaften endelig arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussofrene gravlagt

Den antatte lederen for den beryktede gjengen som holdes ansvarlig for massakren på 28 busspassasjerer i Honduras i desember, er pågrepet.

Ebert Anibal Rivera ble pågrepet i Texas i USA tidligere denne måneden, melder BBC.

Det var lille julaften 28 busspassasjerer ble skutt av sju mann med automatvåpen i byen San Pedro Sula. Seks av de drepte var barn.

Honduras har bedt om at Rivera blir utlevert. 29 åringen beskyldes for å ha planlagt angrepet.

De kriminelle ungdomsbandene, kalt Maras-gjengene, som har røtter til latinskættede gjenger i Los Angeles, har nærmest vært i åpen krig med regjeringen i Honduras det siste året.

Maras-gjengene står også bak mye av den organiserte kriminaliteten i andre mellomamerikanske land.

(NTB)

FORSØKT DREPT: Disse to barna overlevde så vidt massakren på bussen lille julaften i fjor. Rundt dem ble voksne og barn drept. Foto: SCANPIX
FORSØKT DREPT: Disse to barna overlevde så vidt massakren på bussen lille julaften i fjor. Rundt dem ble voksne og barn drept. Foto: SCANPIX Vis mer
SJOKK OG RASERI:</B> Det var sterke scener på åstedet der bussen ble funnet etter massakren. Svært mange familier ble rammet. Drapsorgien rystet hele Mellom-Amerika.