«Masse hippier og det ene med det andre»

«Han skal ikke vi ha i bilen. Når han miger meg på beina, der går grensa, uansett hvor hardt slag og tenna hans har gått.» Les hele rapporten her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dette sa ambulansepersonellet i Sofienbergparken: «Ambulanse: Når han miger meg på beina, der går grensa, uansett hvor hardt slag og tenna hans er gått ut.(...)AMK: Men politiet tar seg av ham. Ambulanse: Ja, urinerer på ambulansepersonell.AMK: Det er koselig.(...)Ambulanse: Men det er greit, han var kaldsvett og bleik, og om han har slått bakhue når han har gått i bakken, og han har hatt cerebralt... det, han kaldsvetta og lå der og ynka seg alt mulig sånn, og plutselig reiste han seg opp og pissa på oss da, men politiet var også inneforstått med at det var et ordensproblem, at vi vil ikke ha han i bilen når han på pisser på meg på gjørs...»<>

LAST NED HELE HELSETILSYNETS RAPPORT HER!Klokka 15.00 i ettermiddag presenterte Helsetilsynet i Oslo og Akershus sin rapport etter å ha gransket den såkalte ambulansesaken i Sofienbergparken. Ali Farah (37) ble forlatt av ambulansepersonellet med alvorlige hodeskader tidligere i sommer.

Helsetilsynet slakter Ullevål og ambulansepersonellets oppførsel.

I rapporten foreligger det blant annet lydlogg over samtaler mellom ambulansepersonellet og alarmsentralen AMK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer