Masse-nakenbryllup på Jamaica

Kingston: Planer om et massebryllup der verken bruder eller brudgommer skal ha en tråd på kroppen, har tent Jamaicas innbyggere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge det karibiske nyhetsbyrået CANA skal minst åtte par gifte seg nakne på stranden utenfor et luksushotell nord på øya 14. februar. 14. februar er valentinsdagen, ifølge tradisjonen en felles festdag for forelskede verden over.

Men religiøse ledere har nå skrevet til Jamaicas statsminister Percival Patterson, og bedt ham sette bom for bryllupsplanene. Et slikt opptrinn på offentlig sted vil krenke den offentlige bluferdighet, mener disse lederne.

- Jeg kan ikke gi folk noen ordre om hva de skal foreta seg i sine egne soveværelser, Men stranden er offentlig eiendom, og da blir det noe annet, sier biskop Herro Blair som har underskrevet protestbrevet.

Protestene har endog spredt seg over havet til et vinterlig New York, melder CANA. Der demonstrerte tolv mennesker denne uken utenfor Jamaicas turistkontor, med plakater der det het at «nudistbryllupet er en skam».

(NTB)