Massekollisjon på E18

Trailer og seks personbiler involvert.

KJEDEKRASJ: Ulykken skal ha skjedd da traileren til venstre kjørte inn i bakenden på bilen foran. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTO
KJEDEKRASJ: Ulykken skal ha skjedd da traileren til venstre kjørte inn i bakenden på bilen foran. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det skjedde i ettermiddag en stor ulykke på E18 mellom Larvik og Sandefjord. Store hjelpemannskaper, inkludert flere helikoptre, ble utkalt til stedet.

Sju kjøretøyMeldingen om massekollisjonen kom inn ca. 15.30.

- Det var til sammen sju kjøretøy som kolliderte, sier operasjonsleder Tove Bakke ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Hun forklarer at ulykken skjedde ved at en trailer kjørte inn i akterenden på den bakerste personbilen, med kjedekollisjon som resultat.

- Det er på det rene at trailersjåføren forårsaket ulykken ved uaktsomhet, og han er nå midlertidig fratatt førerkortet, sier Bakke.

- Meldingen kom inn ca. kl. 15.35. Et av våre Sea King-helikoptre ble anmodet om å bistå som luftambulanse, opplyser Terje Langås, vaktleder ved Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge til Dagbladet.

Fem skaddTil sammen fem personer ble skadd.

- Tre ble lagt rett inn på sykehus, mens to ble tatt med for kontroll. Ingen av dem er kritisk skadd, sier operasjonslederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer