Massemord på bileiere

MOSKVA (NTB): Politiet i Moskva har arrestert fem menn som skal ha myrdet minst 11 personer og gravd dem ned under et bilverksted i en forstad til byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De fem drapssiktede drev verkstedet Autoluks og lokket med annonsetilbud om gode priser for dyre privatbiler. Minst 11 personer som møtte opp for å selge bilene sine, ble enten skutt eller kvalt med plastsekker før verkstedet overtok kjøretøyene.

Likene ble stuvet vekk, men da våren kom og temperaturen ble varmere, ble de skjult under et 2,5 meter tykt lag med asfalt, betongrester og skrap, der de ble funnet av politiet torsdag i forrige uke.

Drapsofrene - 10 menn og en kvinne - var mellom 25 og 46.

Ti av de potensielle bilselgerne ble drept i år, og politiet forsøker nå å finne ut om flere personer kan ha blitt drept, sier Moskvas visepolitimester Viktor Konkov.

Politiet kom på sporet av gjerningsmennene, da en av de drepte ble meldt savnet. På mannens telefonsvarer fant politiet en beskjed fra verkstedet Autoluks.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer