Masseskyting: Slik så han ut

Politiet i Colorado Springs frigir bilder av 22 åringen som nå er siktet for drap og hatkriminalitet.

SKADD: Pågripelsesbildene viser at gjerningsmannen også ble skadd da to personer på Club Q forsøkte å stanse ham. Foto: Colorado Springs Police Department
SKADD: Pågripelsesbildene viser at gjerningsmannen også ble skadd da to personer på Club Q forsøkte å stanse ham. Foto: Colorado Springs Police Department Vis mer
Publisert

22 år gamle Anderson Lee Aldrich er siktet for drap og hatkriminalitet etter masseskytingen på Club Q, et utested for skeive, i Colorado Springs natt til søndag 20. november.

Fem personer ble skutt og drept, og ytterligere 25 ble skadd.

Gjerningsmannen kom inn på nattklubben og begynte å skyte. Han ble imidlertid ganske raskt lagt i bakken av to personer som befant seg på stedet, og angrepet ble dermed stanset.

Pågripelsesbildene av Aldrich ble frigitt etter at han møtte i retten for første gang onsdag, skriver Sky News. Bildene viser at gjerningsmannen har synlige skader i ansiktet og på halsen, etter at personene som befant seg på nattklubben grep inn da de så hva som skjedde.

22-åringen rakk imidlertid å skyte en rekke personer, og fem personer ble drept, mens 25 personer ble såret.

Politiet beslagla to våpen, og tok med Aldrich på sykehuset for behandling av skadene han hadde blitt påført. Tirsdag ble han flyttet til fengselet El Paso County.

SKEIVE: Fem personer døde og flere ble skadd etter skyting på en nattklubb for skeive i Colorado, USA. Video: @twitter. Vis mer

Mandag offentliggjorde politiet i Colorado navnet på de fem drepte.

Det var Kelly Loving, Daniel Aston, Derrick Rump, Ashley Paugh og Raymond Green Vance som mistet livet i tragedien. Både Rump og Aston jobbet som bartendere på nattklubben, skriver CBS News.

Angrepet på nattklubben for skeive skjedde i forbindelse med minnedagen 20. november for transpersoner som er drept i transfobiske voldshandlinger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer