Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Masseslagsmål i forkant av Vålerenga-Mjøndalen

Fotballfans gikk løs på hverandre ved Nationaltheateret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB):Tilhengere av fotballagene Vålerenga og Mjøndalen barket sammen i et masseslagsmål utenfor Nationaltheatret i Oslo sentrum lørdag ettermiddag.

En snau time før kampstart mellom eliteserielagene røyk supportere fra de to lagene i tottene på hverandre. En patrulje kom raskt til stedet og de kjempende skal raskt ha spredd seg når politiet ankom stedet.

- Klokken 14.36 fikk vi inn en melding om at to supportergrupper gikk løs på hverandre. Mjøndalen-supporterne hadde sittet på en pub ved Nationaltheateret før de møtte Vålerenga-supporterne, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til Dagbladet.

Politiet har ikke kjennskap til antall eller alder på supporterne.

Til NTB sier Pedersen at de nå kommer til å styrke sikkerheten foran kampen.

- Vi kommer til å følge disse miljøene tett både på ruta til Ullevål stadion og med styrket vakthold under kampen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

Det er ikke kjent om noen kom til skade under slagsmålet.

Kampen Vålerenga mot Mjøndalen begynner 15:30, 22 år etter at de to fotballagene møtte sist møtte hverandre i seriesammenheng.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!