Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Masse­slagsmål i Langesund

Fikk meldinger om opptil 20 personer i masseslagsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet sendte flere patruljer da de fikk melding om at det kunne være 20 personer i masseslagsmål med jernstenger i Langesund i Telemark natt til søndag.

- Det viste seg heldigvis å ikke være så alvorlig som det, men temmelig kaotiske tilstander. Det var rundt ti som slåss og rundt like mange som forsøkte å bryte inn og få en slutt på det, alle sammen menn i alderen 20 til 25 år. Så var det en av dem som skal ha blitt slått og falt i vannet. De som utøvde vold mot ham stakk av i en bil, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NTB.

Politiet innhenter forklaringer, som preges av mange motstridende opplysninger og av at de som forklarer seg framstår som beruset.

- Det skal nå være tre personer som er utsatt for vold som vil gå til anmeldelse. Han som allerede er nevnt hadde blitt lagt i bakken og slått og har fått sydd to sting. De to andre trengte ikke legebehandling. Vi har en som er mistenkt for å muligens ha vært en pådriver i slåssingen, sier Gunnerød.