Masseslagsmål i Oslo. - Det er truet med machete og kniv

Politiet fikk tirsdag kveld mange meldinger om et masseslagsmål mellom om lag 15 personer i Oslo. Det skal ha blitt truet med machete og kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo opplyser på Twitter at de er i Sigurds gate med flere patruljer i forbindelse med et masseslagsmål mellom om lag 15 personer.

Politiet fikk klokka 1810 inn en rekke nødanrop fra personer som var vitner til et masseslagsmål i Sigurds gate.

- Det skal ha blitt trua med machete og andre stikkvåpen. På stedet fikk vi kontroll på noen av dem, hvert fall fire personer. En bil stakk fra stedet, som ble stanset et stykke unna. Der var det fire personer. Så vi har kontroll på åtte personer, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Gjermund Stokkli til Dagbladet.

Nå søker politiet i området etter slag- og stikkvåpen, samt om det kan være skadde.

- Det har ikke kommet meldinger om skadde, sier operasjonslederen.

Stokkli opplyser at tre av de mistenkte er i 20-åra, og det er rimelig å anta at de alle de involverte er i samme aldersgruppe. Ene av dem hadde på seg kniv.

- Vi foretar fortløpende avhør av de personene vi har kontroll på. Hvor mange som er pågrepet er for tidlig å si. Vi fikk melding om at det var ca. 15 personer involvert, sier operasjonslederen.

Han tror de involverte kjenner til hverandre og tror dermed ikke det skal være fare for andre som oppholder seg i området.

Klokka 19.10 skriver politiet på Twitter at åtte personer er innbragt til arresten. Det er funnet kniv, batong og balltre i forbindelse med hendelsen.

Saken oppdateres