Masseslagsmål i Oslo sentrum - flere personer skadet

Rundt ti personer var involvert

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere personer ble lettere skadd i et slagsmål på Rodeløkka i Oslo. Ifølge politiet var rundt ti personer involvert.

Meldingen om slagsmålet kom klokka 0.55 natt til onsdag. Ifølge operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt bar flere av de involverte preg av å ha vært i slåsskamp, men ingen skal ha blitt alvorlig skadd.

Partene var også tydelig beruset.

- Det var vanskelig å få ut av dem hva som hadde skjedde, de fleste involverte var beruset. De er bortvist fra sentrum i Oslo fram til tirsdag morgen. Det var flere som hadde tydelig preg av å vært i et slagsmål, men ingen ville bli med på legevakten, eller noe sånn, sier Jøkling til Dagbladet.

Politiet vet foreløpig ikke foranledningen til at partene barket sammen. De avhører folk på stedet og vil ta stilling til om noen blir pågrepet. Politiet kommer uansett til å opprette en sak.

Ingen av de involverte beskrives som alvorlig skadet, men én person skal ha blitt sparket mens han lå nede. Vedkommende ble kontrollert av ambulanse på stedet.

Jøkling forteller at de involverte er menn i 20-årene og mot mot slutten av 30-årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer