Masseslagsmål i Oslo sentrum: Rundt 30 personer involvert

Politiet fikk meldinger om at det ble sett slagvåpen og macheter.

TIPS OSS: Har du informasjon om hendelser eller bilder fra stedet? SMS til 2400 / e-post til 2400@dagbladet.no / TLF til 24 00 00 00

Rundt 30 personer skal ha deltatt i et masseslagsmål på Youngstorget i Oslo sentrum natt til onsdag.

Det melder Oslo politidistrikt på Twitter.

Politiet er ved 01.40-tida på stedet med mange patruljer, og søkte aktivt etter personer som skal ha deltatt i slagsmålet.

Skal ha brukt jernstang

Det var etter midnatt at politiet fikk flere meldinger om slåssing i området rundt Youngstorget. Vitner forteller til politiet at rundt 30 personer skal ha deltatt, forteller operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

- Vi fikk også meldinger om at det ble observert machete, men dette er ikke bekreftet, sier Jøkling til Dagbladet.

Vitner på stedet har også forklart til politiet at flere av mennene skal ha barket sammen og brukt både planker og jernstenger i slåsskampen.

- Da vår først patrulje kom, løp de alle i forskjellige retninger, sier Jøkling.

Kvinne skadet

Politiet melder i 02.30-tida natt til onsdag at de har i 01.40-tida at de har kontroll på tre mistenkte, og at disse ble kjørt til arresten.

En kvinne som var i nærheten ble imidlertid truffet i hodet av en gjenstand. Politiet tror gjenstanden stammet fra masseslagsmålet.

Hun blir nå undersøkt av en ambulanse.

De involverte i masseslagsmålet har blitt beskrevet som menn i 20- og 30-årsalderen, med afrikansk bakgrunn, ifølge politiet.