Masseslagsmål i Oslo

Slått i hodet med flaske. Minst 15 involvert.

FRAKTET BORT:  Her blir en person fraktet bort etter et masseslagsmål i Oslo sentrum. Foto: Privat.
FRAKTET BORT: Her blir en person fraktet bort etter et masseslagsmål i Oslo sentrum. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 03.14 i natt fikk politiet inn en rekke dramatiske meldinger om at det foregikk et masseslagsmål i Christian Kroghs gate i Oslo.

- Det strømmet på med meldinger. Det er ingen tvil om at det har vært en masseslagsmål med en mengde personer involvert, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Sissel Hansen, til Dagbladet.

15 personer involvert Operasjonslederen forteller at minst 15 personer trolig var involvert i ugjerningene som foregikk omtrent i hjertet av Norges hovedstad tidligere i natt.

Nå står politiet overfor en vanskelig jobb med å finne ut hvem de involverte var.

- Da vi kom til stedet huket vi tak i de vi kunne få tak i, men alle vi fikk tak i hevdet at de var vitner til episoden og at de ikke kjente noe til hvem som sto bak slossingen. Den eneste beskrivelsen vi har er «at det var mange ungdommer av utenlandsk opprinnelsen involvert», sier operasjonsledere til Dagbladet.

Slått med flaske Til nå er én person fraktet til legevakta.

- Da vi kom til stedet lå en person nede på bakken. Han skal ha blitt omringet av en mengde person og slått i hodet med en flaske. Heller ikke han kunne si noe om hvem som sto bak slagene, og mannen er kjørt til legevakta for videre sjekk.

Også jernstang skal ha vært en av gjenstanenden som ble brukt i slosskampene, ifølge politiet.

Politiet vil foreta videre avhør av denne mannen så raskt det lar seg gjøre. Dette masseslagsmålet skjer for øvrig i samme gate som det kun noen timer tidligere foregikk forsøk på grovt tyveri og en person ble banka opp.

Det skal ikke være en sammenheng mellom disse hendelsene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer