Masseslagsmål i Oslo

10 - 15 personer var i kveld involert i et masseslagsmål på Rodeløkka i Oslo. Flere ble skadd, blant annet flere uskyldige mennesker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ungdommer kom i tre biler i det rolige nabolaget og stormet ut med jernrør, trestokker og hammere. Livredde naboer forsøkte å stanse det blodige oppgjøret.

- Jeg så gjennom stuevinduet at rundt 15 unge menn kom ut av bilene. En gjeng stormet opp til naboen min og gikk løs på den gamle damen. Jeg måtte prøve å stanse dem, forteller den 54 år gamle naboen.

Blodig og skamslått står han øverst i Gøteborggata på Grünerløkka og forteller mens politiet forsøker å roe gemyttene. Flere titalls sjokkerte naboer og forbipasserende strømmet til masseslagsmålet som trolig varte i et drøyt kvarter. Det hele begynte ved 21-tida.

- Vi var tre naboer som stilte oss imellom, men vi ble slått rett ned, sier 54-åringen.

Da politiet kom hadde flere ungdommer stukket av - deriblant en blodig mann. En håndfull menn ble pågrepet, og de avhøres nå utover natta.

- Vi kjenner ikke bakgrunnen for masseslagsmålet. De fleste har pakistansk eller indisk bakgrunn, sier operativ uteleder Snorre Haugen til Dagbladet.

En 26-åring ble behandlet og brakt bort med nakkeskader og kuttskader i hodet. En 55 år gammel kvinne fikk epileptisk anfall og ble tatt hånd om av helsepersonell.

SKADD</B> Denne mannen ble brakt til legevakta med skader i hodet og nakke.