Masseslagsmål i Oslo

En alvorlig knivskadd etter kaotisk oppgjør på Grünerløkka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 41-åring er alvorlig skadet etter at det brøt ut masseslagsmål i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo.

Slagsmålet skjedde utenfor Løkka Bar og Pub, og flere av deltagerne skal ha rømt inn på puben etter at en av mennene ble påført flere knivstikk. Ifølge vitner skal gjerningsmennene ha ropt «tyster» før de knivstakk offeret. - Vi fikk mange nødtelefoner like før klokken 21, og kan bekrefte at det har vært et masseslagsmål. Det kan se ut til at det er to gjenger som har braket sammen. Minst en kniv skal ha væert fremme, og en mann er fraktet til Ullevål universitetssykehus med flere knivstikk, opplyser operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt.

Politiet pågrep en 39-åring like ved krysset der slagsmålet fant sted. Mannen mistenkes for å ha stått bak knivstikkingen.

- Vi har funnet en kniv, som tydelig er brukt i denne sammenhengen. Men det var flere innvolverte i selve slagsmålet - og flere som ble slått. Men vi har ikke pågrepet noen i forbindelse med dette, sier Belle til Dagbladet.no

- Vi vet ikke hvor mange som har vært med på dette, og hadde problemer med å skille mellom vitner, gjerningsmenn og offre. Selve slagsmålet skjedde ute i gaten, men mange rømte inn på utestedet etterpå. Det var mange vitner, sier han.Politiet har nå hevet sperringene i veikrysset og puben. Utenom den pågrepne gjerningsmannen er flere vitner brakt til politihuset for å bli avhørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer