Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Masseslagsmål i Oslo

Opp mot 30 personer var involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: I 09-tida opplyser operasjonsleder Tore Solberg at de involverte ungdommene hadde vært på en hjemme-alene-fest på Ulvøya.

- Det ble noe bråk litt etter festen, da deltakerne hadde flyttet seg over på Mosseveien. Politiet kom raskt til stedet og roet ned gemyttene. Huseierne er varslet, forteller Solberg til Dagbladet.

Operasjonslederen opplyser videre at alle de involverte er under 18 år, og at ingen er pågrepet.

Opp mot 30 ungdommer har vært i slagsmål i Oslo. Politiet har kontroll på noen av de involverte og tror ikke det er et gjengoppgjør.

Oslo-politiet opplyser på Twitter at da patruljene ankom stedet, løp det folk i alle retninger, og at de har kontroll på noen av de involverte.

Slagsmålet fant sted på Mosseveien ved et busstopp ved Nordstrand bad. De involverte hadde vært på en fest.

- Én har blitt slått. Vi er dialog med flere. Alle er 16 til 18 år, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

- Det er ingen grunn til å tro at det er gjengoppgjør. Vi har ikke sett at noen av de involverte er kjenninger av oss, sier operasjonslederen.

Pedersen sier det er folk som har ventet på bussen, og så har det oppstått krangling.

Twitter skriver politiet at ungdommene viste seg å stamme fra en fest som fant sted tidligere på kvelden.

- Noen av dem havnet i klammeri. Det har blitt utdelt slag, men ingen er skadd. Vi varsler foreldre, siden det er snakk om mindreårige.

(NTB/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media