Masseslagsmål i Ryanair-fly

20 politibetjenter måtte gripe inn.

MÅTTE STANSES: Ryanairs fly fra Lanzarote måtte stoppes da det ble et masseslagsmål inni flyet. Foto: Scanpix.
MÅTTE STANSES: Ryanairs fly fra Lanzarote måtte stoppes da det ble et masseslagsmål inni flyet. Foto: Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Ryanairfly som skulle ta av fra Guacimeta-flyplassen på Lanzarote med kurs for Brussel måtte holdes tilbake da noen av passasjerene startet et masseslagsmål.

Uklart hendelsesforløp
Bråket startet angivelig da en passasjer som dyttet til en flyvertinne, ble bedt om å forlate Ryanair-maskinen. Mannen nektet, og bråket utartet seg. Andre hevder det var diskusjoner rundt en koffert som startet bråket, og at en passasjer nektet å betale 40 euro til Ryanair for ikke å ha printet ut boardingkortet på forhånd, skriver spaniaavisen.no.

Plutselig var tett på tyve passasjerer involvert i det som av spanske medier blir omtalt som et masseslagsmål.

Ifølge lavozdelanzarote.com var det belgsike ungdommer i 20- 25 årsalderen som var tydelig påvirket av alkohol som var innvolvert i episoden. De har nå blitt nektet adgang til alle fremtidige Ryanair flygninger og har forlatt flyplassområdet for en noe motvillig overnatting på ferieøya.

Guardia Civil
Kapteinen på flyet måtte be politiet om hjelp til å få roet gemyttene. Mer enn 20 politifolk fra både Guardia Civil og Policia Nacional kom til og fikk etterhvert kontroll på situasjonen. De tok med seg 20 av bråkmakerne fra flyplassen.

De får nå hjelp av ambassaden, og kommer seg trolig hjem søndag formiddag.