Masseslagsmål i tingretten i Malmø

Slektsfeiden fortsatte i retten. Politiet måtte ta i bruk pepperspray.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Et masseslagsmål brøt ut i Malmø tingrett i Sverige i dag morges, da ti personer gikk løs på hverandre inne i rettssalen. Hendelsen skjedde under en rettssak etter et mordforsøk, i en slektsfeide som har pågått over lengre tid i Malmø.

- Rundt ti personer sloss, de slo hverandre blodige, sier avisa Kvällspostens reporter Per Lindelöw, som var til stede i retten.

Politiet måtte benytte pepperspray og tre personer ble arrestert. Det var allerede mye politi i retten på grunn av sakens natur.

- Tre personer er arrestert, og det kan bli flere etter hvert. Arrestasjonene gjelder ordensforstyrrelse og en mishandling, sier pressetalsmann i Skånepolitiet Calle Persson til Kvällsposten.

Under den lengre feiden mellom de to slektene har blant annet en 57-åring skutt mot en 31-åring midt på et torg i fjor, og i juli i år ble en 43 år gammel mann alvorlig mishandlet.

Rettssaken i dag omhandler et mordforsøk i mars, da en 47 år gammel mann ble alvorlig skadet i en knivstikking. To menn ble opprinnelig dømt til fengsel i åtte år, og en tredje til opphold på en ungdomsanstalt. Denne dommen ble anket, og behandles nå på nytt i lagmannsretten. Rettsforhandlingene foregår i en sikkerhetssal som finnes i Malmø tingretts lokaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer