- Masseslagsmål med hammer og slagvåpen i Oslo

Politiet jakter på tenåringer etter voldsepisode ved skole. Skudd skal ha blitt hørt. Tre personer er pågrepet.

SPERRET: Politiet har sperret av Stovner videregående etter en voldshendelse. Video: Øistein Monsen og Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Oslo melder at de har rykket ut til et slagsmål på Stovner. Ifølge operasjonsleder Tore Solberg skal hendelsen ha skjedd like ved den videregående skolen, og det skal være tenåringer som er involvert.

Ifølge Dagbladets reporter på stedet, er politiet på plass med en rekke enheter og hunder, og utfører søk i området. Politihelikopteret er også sendt ut. Et større område ved stovner videregående er sperret av i forbindelse med hendelsen.

Vitner Dagbladet har snakket med, forteller at det skal det ha vært en gruppe mennesker som kom til stedet bevæpnet med hammer og brekkjern. En person skal ha blitt slått med dette, og er sendt til legevakt. Et annet vitne som jobber på et anlegg med utsikt til åstedet, forteller at han så fem personer løpe fra stedet.

Tre pågrepet

Operasjonsleder Solberg opplyser til Dagbladet at de har stanset en bil. Tre personer som oppholdt seg i denne er pågrepet, og blir tatt med inn til avhør.

- De er i alderen 18-22 år. Vi har ingen opplysninger om at det var våpen i bilen, sier Solberg.

Det skal ifølge operasjonslederen være én fornærmet i saken. Han beskriver hendelsen som hevn eller oppgjør mellom to grupperinger, der noen av de involverte er elever ved skolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer