Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Masseslagsmål med kniver og strømpistol på Furuset i Oslo

Åtte til ti personer skal ha vært involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fra klokka 15.04 fikk Oslo-politiet en rekke meldinger om flere slagsmål som hadde brutt ut i og rundt området Furuset, øst i Oslo.

Ifølge politiet skal det i alt ha vært involvert åtte til ti personer.

- Vi er på stedet nå, og har kontroll, men en rekke personer har løpt fra stedet. Politiet har sett flere kniver, og melderne observerte også en strømpistol, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Rune Ullsand til Dagbladet.

Han forteller videre at politiet ikke kjenner bakgrunnen for slagsmålene.

- Foreløpig er heller ingen funnet skadd. Vi søker etter gjerningspersonene som har løpt nå, og har blant annet hundepatruljer med i søket, sier Ullsand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling