Masseslagsmål på påskeaften

Det brøt ut masseslagsmål på utestedet Cosmopolite i Oslo i kveld. Politiet rykket ut med tolv patruljer, og brukte 20 minutter på å få kontroll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt 200 kurdere var samlet på Cosmopolite i Møllergata, for å overvære en konsert. Det som skulle bli en koselig påskeaften, endte med basketak. De første meldingene gikk ut på at mellom 20 og 30 mennesker var innblandet i kampene. Politiet fikk melding om slagsmålet klokka 2030. Da de kom fram til stedet var flere ruter knust.

- Det er ikke store personskader. Vi har pågrepet én mann, og prøver å få tak i broren hans, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Stemningen var amper da politiet kom fram til stedet, og de første patruljene måtte be om at flere biler satte kurs for Møllergata. Til slutt var tolv politibiler på stedet, inkludert en hundepatrulje.

- Når de var så mange, måtte vi være mange også. Det må stå i et visst antall til hverandre, sier Hjulstad.

Politiet besluttet å stenge hele festen. Det førte også til reaksjoner fra gjestene, som krevde høylydt å få tilbake pengene de hadde betalt. Til slutt måtte de innse at politiet ikke kunne betale tilbake inngangspenger, og de 200 gjestene forlot området.

KONTROLL: Det tok 20 minutter før politiet fikk kontroll.