Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Masseslagsmål ved Linderud skole i Oslo

Ingen alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Litt etter klokka fem i dag fikk politiet flere meldinger om at en stor gruppe ungdom var samlet til slåsskamp i området ved Linderud Skole i Oslo.

Personer som var vitner til hendelsen meldte om at noen av ungdommene hadde både kniv og elektrosjokkvåpen - og flere politipatruljer rykket ut til stedet.

Det var VG som først omtalte saken.
- Da vi kom fra sprang de naturligvis i alle retninger, men vi har stoppet ganske mange av dem i området i ettertid, og så langt har vi ikke funnet noen med knivskader, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge vitner skal det ha vært så mange som 45 ungdommer samlet på området. Mange av dem politiet har stanset i ettertid er gutter i alderen 15-18 år, opplyser Hekkelstad.  

Det er foreløpig uklart hva som forårsaket slåsskampen, men saken følges opp videre fra politiet i Stovner.  

- Det var veldig mange som ringte på politiet, og situasjonen framsto ganske dramatisk. Jeg tror nok også det kan ha vært ganske dramatisk for noen av de involverte, så det er nok noe vi vil nøste videre i for å prøve å finne ut hva som har skjedd, sier Rune Hekkelstrand.


Hele Norges coronakart