Masseslagsmålet var en hevnaksjon

Politiet tror en slåsskamp i Langesund førte til at 15-16 personer barket sammen i Porsgrunn i dag.

SKUDDRAMA:  Politiet antar at masseslagsmålet i Skien var en hevnaksjon etter et slagsmål i Langesund lørdag.Foto: Per Flåthe/Dagbladet
SKUDDRAMA: Politiet antar at masseslagsmålet i Skien var en hevnaksjon etter et slagsmål i Langesund lørdag.Foto: Per Flåthe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kniver, balltrær, gasspistoler og skarp ammunisjon. Masseslagsmålet i Porsgrunn inneholdt flere elementer. Seks personer måtte få behandling for skader, flere av dem skutt med gummikuler, kraftig banket opp og påført stikkskader.

Politiet i Telemark er sparsommelige med informasjon om deltakerne i slagsmålet. Det dreier seg om en blanding av etnisiteter, men langt de fleste skal være kjent for politiet fra før.

- Det stemmer godt at vi kjenner til flere av dem, sier operasjonsleder Jan Arne Bærland til Dagbladet.

- Totalt har vi nå kontroll på åtte personer. En er innlagt på sykehus, og fem personer er blitt behandlet på legevakt og avhørt som vitner. I tillegg pågrep vi to personer nå i kveld, sier Bærland.

Pågrepet uten dramatikk De to ble pågrepet i Skien sentrum uten dramatikk i 21.45-tiden.

- En teori er at dette har en forbindelse til et slagsmål som var i Langesund i natt, sier operasjonsleder Bærland.

Den gruppen politiet nå har kontroll på, er altså kjenninger. Hvem som deltok i slaget i den andre gruppen, er heller usikkert. Mye tyder på at det dreier seg om et gjengslagsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.