Massesuggesjon

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi så det i Nazizsmens fremmarsj i Tyskland: Folk strakte hender og tilba "Der Führer" som i en transe, akkurat slik møtene i pinsemenighetene arter seg i dag.

Massesuggesjon er farligere enn mange er klar over, det handler om penger og makt. Kan man binde mennesker til seg gjennom makt over deres innerste tanker, ja da kan man til og med få "disiplene" til å begå de værste forbrytelser.

I likhet med Levi Fragell er jeg også på vakt mot disse lederne, sjarlatanene, som kynisk utplyndrer og villeder psykotisk påvirkede mennesker. Det spilles på frykt og redsel for overnaturlighet.

Lederne er livsfarlige, disiplene er dessverre ukritisk villedede, men dog de aller fleste ærlige og oppriktige mennesker. I et inslag jeg så på TV-kanalen Visjon Norge ba predikanten Jan Hanvold om penger. masse penger til sin virksomhet. 5.5 mill var det akutte behovet.

For å sitere han: "...og kom ikke her med mindre enn tusenlapper. Det er av Satan. I stedet for å br uke tusenvis av kroner på mat for å ete seg tjukke og feite, skal man gi til Visjon Norge." sier en mann som trolig er i klassen + 150 kilo.

Så til dere som er i tvil, selv Bibelen inneholder en beskrivelse av disse pinselederne, og de er i følge den samme boken, ikke levnet store håpet når Herren kommer tilbake.