Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Massiv kjedekollisjon på motorvei i Kina

To personer døde og flere titalls skadde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst to personer mistet livet og flere titalls ble skadd etter massiv kjedekollisjon på motorvei i Jiangsu-provinsen i Øst-Kina lørdag formiddag. Ulykken skjedde i nærheten av avkjørselen som knytter Shanghai og Nanjing sammen.

Lastebiler, busser og biler Saken fikk raskt oppmerksomhet ettersom en rekke billister begynte å legge ut video og bilder fra ulykkesstedet på kinenske sosiale medier. Bildene viser dusinvis av lastebiler, busser og biler som har kollidert i hverandre.

Kollisjonens omfang gjør det vanskelig for ambulanse å komme til. De skadde skal imidlertid være sendt til nærliggende sykehus.

• Se video øverst i saken.

Billistene ble stående på toppen av haugen av kjøretøy.

Forsøker å få oversikt Minst to personer har mistet livet som følge av ulykken, og det forsøkes fremdeles å oversikt over antall skadde. Det skal ha vært minst to lastebiler, tre busser og 20 biler involvert i ulykken, ifølge den kinesiske nyhetskanalen CCTV News.

Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent, men regn og glatte veier har trolig bidratt til kjedekollisjonen.

Det er også en tungt belastet og overtrafikkert vei denne helgen som følger av at det er første dag av Kinas nasjonale ferietradisjon «Tomb-Sweeping Day.»