Hawaii:

Massiv tunfisk dro Mark ut

En fisker er savnet etter at en massiv tunfisk dro ham ut av en båt på Hawaii. - Denne fisken er stor, sa fiskeren før han forsvant.

FORSVUNNET: Politiet har gått ut med navn og bilde på fiskeren som forsvant søndag morgen. Foto: Hawaii Police Department
FORSVUNNET: Politiet har gått ut med navn og bilde på fiskeren som forsvant søndag morgen. Foto: Hawaii Police Department Vis mer
Publisert

Mark Knittle (63) fra Captain Cook fisket sammen med en venn på Hawaii søndag morgen. Kompisene befant seg fire mil utenfor kysten av Honaunau på Big Island, da Knittle fikk en tunfisk på kroken.

- Denne fisken er enorm, sa Knittle ifølge kompisen.

Like etter ble han dratt over bord, skriver politiet på Facebook.

Kompisen prøvde å ta tak i snøret, men bommet. Han prøvde å se etter Knittle, men forteller at han forsvant i løpet av få sekunder.

Både politiet og kystvakten har lett etter Knittle siden, men mistenker at tunfisken kan ha dratt fiskeren langt fra stedet båten hadde ankret.

Kompisen til Mark forteller at det var en gulfinnetun. Denne fiskearten kan ha en lengde på over 200 centimeter.

Politiet på Hawaii har satt i gang en etterforskning og ønsker tips fra de som kan ha sett noe, eller har informasjon i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer