Massør mistenkt for beføling på spa

Kvinnen hevder hun ble befølt nedentil under helkroppsmassasjen. - Jeg ble sjokkert og forskrekket.

MASSASJE: En kvinne mener seg befølt av massøren på det populære Stockholm-spaet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
MASSASJE: En kvinne mener seg befølt av massøren på det populære Stockholm-spaet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var 26. august i fjor at en kvinne booket en helkroppsmassasje på det populære spaet Sturebadet i Stockholm.

Ifølge Aftonbladet skal kvinnen ha halvsovet på rygg på massasjebenken med en sovemaske, da hun kjente at massøren berørte henne nedentil. Hun trodde først det hadde skjedd ved en feil, men befølingen skal ha fortsatt.

Mannen skal ha strøket hånda over kjønnsorganet hennes mellom fem og sju ganger. Kvinnen hevder også at han løftet opp håndkleet hun hadde over seg, slik at underlivet hennes ble blottlagt.

- Jeg ble redd

Ifølge kvinnens forklaring, som Dagbladet har fått tilgang til, ble hun rasende, og sa ifra til massøren at han hadde gått over streken. Han skal ha medgitt at han hadde gått litt langt, og begrunnet dette med at han hadde fått «en følelse».

Mannen skal ha bønnfalt henne om å ikke fortelle noen hva som hadde skjedd, og tilbød seg å tilbakebetale de 1000 kronene massasjen kostet privat, men kvinnen tok ham med seg til spaets ledere.

- Jeg ble sjokkert og forskrekket. Jeg ble redd siden jeg ikke hadde kontroll. Jeg var jo veldig utsatt, ettersom jeg lå naken mens en fyr tok meg mellom beina, har kvinnen sagt i avhør med politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer