Matilda (19) lever med pose på magen, men viser seg gjerne i bikini

- Mange titter, men det er bare å smile og se glad ut.

FRILYNT: Matilda Ahdrian (19) fikk operert pose på magen, såkalt stomi, for to år siden. Hun går ikke av veien for å vise seg i bikini. Foto: Privat
FRILYNT: Matilda Ahdrian (19) fikk operert pose på magen, såkalt stomi, for to år siden. Hun går ikke av veien for å vise seg i bikini. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 19 år gamle Matilda Ahdrian fra Frölunda i Sverige lever uten tykktarm og har en pose på magen for å klare seg gjennom hverdagen, skriver svenske GT.

Den tøffe jenta lar seg definitivt ikke begrense av den grunn, og er nå i ferd med å avslutte en tre måneder lang jorda-rundt-reise.

- Det er mange som titter på meg når jeg går rundt i bikini, men det er bare å smile og se glad ut, sier 19-åringen til GT.

Tarmsykdom Matilda var bare 17 år gammel da hun ble operert for tarmsykdommen ulcerøs kolitt og fikk beskjed om at hun måtte leve med en pose på magen, en såkalt stomi. En beskjed hun faktisk mottok med glede.

- I starten tenkte jeg bare nei, nei, jeg vil ikke. At hele min frihet skulle tas fra meg, og at jeg aldri mer skulle kunne ha ettersittende klær på meg. Men da jeg fikk beskjed om at det ble operasjon, hadde jeg 41 i feber og var så dårlig at det rett og slett føltes behagelig. Det var en stor lettelse. Det er takket være posen at jeg ikke ligger på sykehus i dag, sier Matilda.

I dag er hun ikke bekymret over posen på magen i det hele tatt. Posen har fått navnet Gunnar, og Matilda feirer både hans navnedager og bursdager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer