Hva folk spiser og hvordan er blitt et mye større interessefelt enn hva man skulle tro.
Det har faktisk gått sport i å trekke fram folk flest sine middagstallerkener og frokostskåler - både på Twitter og Facebook de siste åra.
Går varmt
Dagbladet er selv skyldig i å ha skrevet utallige saker om bisarre matretter, mat som likner på ulike karakterer - og mat med ekle ting i.
Hver gang viser det seg at det er noe folk bryr seg om.

Knuts bikinistunt tar av: - Så mitt snitt
Den siste matretten som har gått varmt i sosiale medier, er forfatter Susan Mulvihills brødskive - og hva enn det er hun har toppet den med.
For hva er det egentlig vi ser på?
Det spørsmålet har skapt splid i kommentarfeltet - som koker i skrivende stund.
Delte meninger
«OK, ikke frik ut. Dette er faktisk et av mine favorittmåltider», skriver matbloggeren og forfatteren i Facebook-innlegget som er likt av 11 000 følgere og delt 400 ganger.
Mulvihill sier frokosten på bildet er et «enkelt, men smakfullt måltid» som hun aldri går lei.
- Hjelpes
I kommentarfeltet er det imidlertid delte meninger om hva det er Mulvihill serverer.
Flere skriver at de fikk hakeslepp da de så bildet første gang.
- Jeg var på vei til å ringe politiet. Trodde seriøst du spiste rått egg med smelta ost, skriver en følger.

Vekker oppsikt: - Hva faen?
- Hjelpes! Er det fugleegg? spør en annen.
Flere hundre mennesker har nå kastet ball om hva de mener befinner seg på brødskiva.
De fleste gjetter rå eggeplommer, men noen trekker også fram et engelsk godteri kalt «Pop-it».
Etter mye spekulasjon fra Mulvihills følgere, har hun omsider røpet at det er cherrytomater på en seng av pesto-majones, toppet med ei smeltet osteskive vi ser på.
- Nei!? Dette tullet faktisk skikkelig med synet mitt, skriver en følger som sammenlikner bildet med optiske illusjoner.
- Wow, det hadde jeg ikke trodd. Men det høres godt ut, skriver en annen.