TILFELDIGHETER:  En utålmodig pendler angrer nok på at han ba en mann om dra til Helvete på Londons undergrunnsbane. Denne tweeten fra Forward Partner-sjef Matt Buckland har nå spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier. Foto (innfelt): Skjermdump Twitter. Foto (hoved): AP / NTB Scanpix.
TILFELDIGHETER: En utålmodig pendler angrer nok på at han ba en mann om dra til Helvete på Londons undergrunnsbane. Denne tweeten fra Forward Partner-sjef Matt Buckland har nå spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier. Foto (innfelt): Skjermdump Twitter. Foto (hoved): AP / NTB Scanpix.Vis mer

Matt ble bedt om å dra til helvete på t-banen. Gjett hvem som senere samme dag dukket opp til jobbintervju på kontoret hans

- Kjente meg ikke igjen først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er lett å miste humøret i en trang t-banevogn, men det er aldri en god idé å oppføre seg dårlig mot sine medpassasjerer.

Lærepenge Det fikk en noe uhøflig mann i London lære på den litt harde måten mandag denne uka.

- Jeg gikk til siden for å slippe en annen person av vogna, og jeg tror han trodde at jeg bare gikk i veien for ham. Han dyttet meg. Da snudde jeg meg, og fortalte at jeg også skulle av. Da dyttet han seg bare forbi og ba meg dra til helvete, sier Matt Buckland til Buzzfeed.

Senere samme dag dukket mannen fra t-banen opp på Bucklands kontor for et intervju til en jobb som programmerer. Buckland er sjef for det britiske investerings- og rekrutteringsfirmaet Forward Partners.

Ingen jobb Buckland delte historien på Twitter, og den er nå gjenfortalt hos både Daily Mail og Telegraph.

Han sier at han mannen først ikke kjente ham igjen, og at de uansett gjennomførte intervjuet.

- På slutten av intervjuet lo vi bare av det, og begge var fornøyde, sier han til Buzzfeed.

Mannen fikk, ingen jobb, men tross episoden på t-banevogna forteller Buckland det ikke var det avgjørende.

- For meg handler et jobbintervju om andre ting, om hvilke ferdigheter søkeren har og om hvordan vedkommende er som menneske sier han.